Nintendo Switch Wii U Wii 3DS Nintendo Klubi Nintendo Suomen Foorumi
Zeldalandia - Vanhemmat uutiset

 

Oikea

Muita kotisivujani

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuuma peruna

Aikasemmat kyselyt

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni Chat live-
keskustelua varten

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Youtube kanavani

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vanhemmat uutiset:

 

16.11.2015

- The Legend of Zelds -sarja täyttää ensi vuonna 30 vuotta, saa nähdä millä tavalla Nintendo juhlistaa klassisen sarjan pitkää taivalta. Ainakin saamme nauttia Twilight Princessin remasteroidusta versiosta maaliskuussa. Lisäksi viimeisimmässä Nintendo Direct -lähetyksessä kerrottiin uusimman osan saapuvan myös ensi vuoden aikana.

Nintendo on myös juuri julkaissut alun perin Nintendo DS:llä nähdyt Phantom Hourglassin ja Spirit Tracksin Wii U:lle. Näihin liittyy myös erikoistarjous, joka päättyy 19. marraskuuta. Jos ostat toisen peleistä 9,99 euron normaalilla hinnalla, saat toisen omaksesi 50 prosentin alennuksella. Molemmat täytyy hankkia samalle Wii U -konsolille, että täytyy pitää kiirettä jos meinaa hommata kyseiset pelit.

Kommentit

13.11.2015

- Eilen järjestetyn Nintendo Direct -tapahtuman suurin uutinen oli, että  The Legend of Zelda: Twilight Princess saa HD-uusintaversion. Nintendo ei kuitenkaa paljastanut vielä kovinkaan paljon siitä, mitä kaikkea uutta tässä HD-versiossa oikein nähdään. No sen verran he kuitenkin kertoivat, että peli tukee jollain tapaa Amiiboja. Maaliskuussa pelistä julkaistaan komea erikoispainos, joka sisältää pelin, Wolf Link -Amiibon ja soundtrackin. Amiibo tulee myyntiin myös erikseen.

Pelin ilmoitettiin ilmestyvän ainakin Yhdysvalloissa maaliskuun 4. päivänä, mutta oletettavasti EU-versio saadaan myös samoihin aikoihin.

Verkkokauppa.com:ta ainakin pystyy ennakkotilamaa erikoispainoksen.

Kommentit

12.10.2015

- Vähän myöhässä on tämä uutinen. Mutta kauppoihin tulee myyntiin 23.10.2015 uusi Zelda peli 3DS konsolille The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes, jonka hinta on noin 40 euroa. Joka on 1-3 pelattava peli

Kommentit

3.4.2015

- Zelda Wii U peli lykkääntyy ensi vuodelle.
Nintendon uusimman ilmoituksen mukaan Wii U:n uutta Zeldaa ei nähdä vielä tänä vuonna. Sitä ei myöskään esitellä kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla.

Pelin tuottajan Eiji Aonuman mukaan keshitystiimi on viime kuukausien aikana keksinyt useita hienoja ja uusia ideoita peliin. Niinpä he keskittyvät nyt niiden toteuttamiseen ja hiomiseen, eivätkä he enää tähtää nopeaan julkaisuun. Tarkoituksena on Aonuman mukaan luoda paras mahdollinen Zelda-seikkailu, joten aikataulut eivät ole hänelle niin tärkeitä.

Zelda-sarjan pelit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, joten miehen sanat eivät tule kovin isona yllätyksenä. Toisaalta taas kyseessä oli Wii U:n odotetuimpia nimekkeitä, joten sen lykkääntyminen ensi vuoden puolelle on harmittava takaisku kaikille sitä odottaville.

Kommentit

1.2.2015

- Harrastelijaporukka on tekemässä The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time 2D pelä.
Kotisivut löytyvät täältä missä on jo myös demo PC:lle

 

1.2.2015

- Harvinainen The Legend of Zelda: A Link to the Past painetaa jälleen sarjakuvaksi.
Vuonna 1992 päivänvalon näki yhdessä pelijulkaisun kanssa episodimuotoinen The Legend of Zelda: A Link to the Past -sarjakuva. Sarjakuvan tarkoituksena oli täydentää tuoreen SNES-pelin tarinaa ja maailmaa.

Nyt sarjakuva julkaistaan uudestaan yksissä kansissa. Julkaisu on historiallinen, sillä edellisen kerran sarjakuvaa on voinut ostaa koottuna vuonna 1993, minkä vuoksi alkuperäiset albumit ovat nykyään pienimuotoisia keräilyharvinaisuuksia.

Tuore kokoelma-albumi julkaistaan VIZ Median toimesta virallisesti toukokuun viides päivä kuluvaa vuotta. Hinta tai saatavuustiedot eivät ole vielä tarkemmin selvillä.

 

18.1.2015

- The Legend Of Zelda: Majora's Mask 3D pelistä ilmestyy 3 eri konsoli versiota
Versio 1 = New Nintendo 3DS XL - Zelda: Majora's Mask Limited Edition -pelikonsolipaketti, erikoisväri
Paketti sisältää = New Nintendo 3DS XL - Zelda: Majora's Mask Limited Edition -pelikonsolin -(peli esiasennettu), Stylus-kynän, 4 Gt microSDHC -muistikortin, 6 AR-kortti

 

 

 

 

Versio 2 = New Nintendo 3DS XL + Zelda: Majora's Mask + Skull Kid -figuuri N3DS XL -pelikonsolipaketti, musta, yhteistuote
Paketti sisältää = musta New Nintendo 3DS XL -pelikonsoli, Zelda - Majora's Mask 3DS-peli, Exclusive Zelda: Majora's Mask Skull Kid -figuuri, Stylus-kynän, 4 Gt microSDHC -muistikortin, 6 AR-korttia.

 

 

 

 

 

Versio 3 = New Nintendo 3DS + Zelda: Majora's Mask + Skull Kid -figuuri N3DS-pelikonsolipaketti, musta, yhteistuote
Paketti sisältää = musta New Nintendo 3DS  -pelikonsoli, Zelda - Majora's Mask 3DS-peli, Exclusive Zelda: Majora's Mask Skull Kid -figuuri, Stylus-kynän, 4 Gt microSDHC -muistikortin, 6 AR-korttia.

 

 

 

 

Kommentit

18.12.2014

- The Legend Of Zelda: Majora's Mask 3D peli ilmestyy 2015 alkuvuodesta, josta ilmestyy normaali versio (pelkkä peli)  ja Spesial Edition versio  (joka sisätää kaikkea tavaraa)

 

26.5.2014

- Wii U saa 29.5.2014 "uuden" Zelda-pelin, kun vanha GBA-klassikko The Legend of Zelda: The Minish Cap iskee Virtual console -valikoimaan.
Hinta on 6,99€.

Peli sai osakseen runsaasti kehuja, kun se ilmestyi alunperin vuonna 2005. Jos Minish Cap jäi silloin välistä, voi nyt olla hyvä aika perehtyä sen saloihin.

 

13.6.2013

- Uusi The Legend of Zelda ilmestyy Wii U:lle 2015

- Nintendo julkaisee uuden The Legend of Zeldan Wii U:lle ensi vuonna. Pelistä esitettiin ensimmäistä elävää kuvamateriaalia yhtiön E3-lähetyksessä, jossa myös julkaisuvuosi vahvistettiin.

Peli näyttää kuin sarjakuvamaisemmalta tulkinnalta, ei kuitenkaan niin sarjakuvamaiselta kuin Wind Waker. Mukana on avoin ja laaja maailma, jossa voi ratsastaa vaikka kaukaisille kukkuloille. Myös pulmia voi lähestyä monista suunnista, ja taisteluissa Linkiä avustaa jonkinlainen taikavoimainen jousi.

Graafisesti Nintendo ottaa Wii U:sta uskomattoman paljon irti. Puut heiluvat tuulessa, ruohonkorret vavahtelevat räjähdysten paineaalloissa ja taivaalla lipuvat pilvet heittävät varjoja maastoon. Kaikki näyttää seesteiseltä kuin kesäaamu, kunnes hirviöt repivät rauhan riekaleiksi.


 

18.10.2013

- The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds julkaistaa 22.11.2013 3DS:lle. Siitä tulee myyntiin pelkkä peli ja Nintendo 3DS XL Zelda A Link Between Worlds - Limited Edition -pelikonsolipaketti.
- Paketissa tulee 3DS XL konsoli ja latauskoodi pelille
 

- Pelkän pelin hinta vaihtelee 39,90 - 49,95 ja paketin hinta suunnillee 259,90€

22.9.2013

- The Legend of Zelda - The Wind Waker HD - Special Edition Wii U -peli.
Paketti sisältää pelin ja Ganondorf figuurin.

- Ennakkotilaus hintoja. Peli julkaistaa 4.10.2013

VERKKOKAUPPA.COM
- 59.90€ + mahdolliset postikulut
CDON.FI - 79,95€ + mahdolliset postikulut
COOLSHOP.FI - 79,96€

1.9.2013

- Nintendo julkisti kuluneella viikolla Wii U:n hinnanalennuksen ja tarjouspaketin, joka tarjoaa The Legend of Zelda: The Wind Waker HD:n konsolin kylkiäisenä.

Paketti on nyt virallisesti vahvistettu myös Suomeen, joskin ne ilmestyvät täällä hieman myöhemmin kuin isossa maailmassa.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack ilmestyy pelin yhteydessä 4. lokakuuta. Paketissa on mukana musta 32-gigainen konsoli ja  pelin hengessä koristeltu Gamepad-ohjain ja ilmainen digitaalinen versio Hyrule Historia, täynnä historiaa ja taidetta Legend of Zelda-sarjan.

Mitä paketti sitten meillä maksaa? Siitä ei vielä ole varmaa tietoa, koska Nintendo jättää hintatietojen kertomisen kauppiaille. Todennäköisesti hintat kuitenkin asettuu 300 euron kieppeille.
 

- Ennakkotilaus hintoja. Paketti julkaistaa 4.10.2013
GIGANTTI - 329€ + mahdolliset postikulut

VPD.FI - 339€ + mahdolliset postikulut
VERKKOKAUPPA.COM - 349,90€ + mahdolliset postikulut

COOLSHOP.FI - 369,95€

CDON.FI - 429,95€ + mahdolliset postikulut

5.8.2013

- Nintendo on julkassut tulevan Zelda: Wind Waker HD verrsion japanilaisen kansikuvan. Itse peli julkaistaan syyskuussa Japanissa, lokakuussa euroopassa.

Ei vielä tiedä on käytetäänkö euroversiossa samaa kantta, vai onko se lähes samalainen, minkä kuva on alla, vai muunlainen kansikuva. Se jää nähtäväksi.
 

12.6.2013

- Nintendo 3DS:n uusin Zelda pelin nimi on julkastu E3 messuilla, se on The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
E3 traileri pelistä

- Samalla tulee myyntiin Wii U:lle The Legend Of Zelda The Wind Waker HD
E3 traileri pelistä

31.5.2013

- Nyt myynnissä 3DS shopissa Oracle of Ages ja Oracle of Seasons hinta 4,99€ 20.6.2013 asti, sen jälkeen 5,99€

18.4.2013

- Paljastuksia Nintendo 3DS Direct -lähetyksestä

- Suurin julkistus oli varmastikin täysin uusi Zelda-peli, joka on ylhäältäpäin kuvattu SNES-klassikko The Legend of Zelda: A Link to the Pastin hengessä. Se julkaistaan jouluksi vielä tänä vuonna, ja siitä löytyy uusi pelimekaniikkoja, jotka mm. sallivat Linkin muuttua piirustukseksi ja liikkua seiniä pitkin.
The Legenf of Zelda: A Link to the Past 2 | Nintendo 3DS

- Virtual Consolella puolestaan julkaistaan 30.5.2013 kaksi Game Boy -klassikkoa, Oracle of Ages ja Oracle of Seasons, jotka ovat kaksi erillistä seikkailua jotka yhdistyvät yhdeksi valtaisaksi tarinaksi.
The Legend of Zelda Oracle of Ages and Seasons - 3DS Trailer

23.1.2013

- Tänään Nintendo Direct -lähetyksessä :
- Wii U:lle The Legend of Zelda: Wind Wakerin HD-versio on tulossa jo ensi syksynä. Peli lupaa parannuksia pelattavuuteen ja grafiikkaan, joka näytetyn demomateriaalin perusteella on saanut huomattavasti lisää väriä ja valoa pintaansa.

- Nintendo kehittää Wii U:lle myös täysin uutta Zelda-peliä, jonka on määrä rikkoa joitakin sarjan peruskonventioita. Esimerkiksi luolastojen suorittamisesta tietyssä järjestyksessä ja yksin pelaamisesta pyritään eroon. Peli on kuitenkin niin varhaisella tasolla, ettei siitä kerrottu tämän enempää.

6.9.2012

- Huhu liikkuu Wii U zelda pelistä
 Zelda Wii U vasta vuonna 2014?

Wii U Daily kertoo Japanin Nintendolla toimivan lähteensä paljastaneen, että The Legend of Zelda Wii U ilmestyy vasta vuoden 2014 puolella. Kyseessä on sama vuotaja, joka on aiemmin ennustanut Wii U:n saavutusjärjestelmän sekä Miiversen julkaisun, joten tätä voidaan pitää kohtuullisen luotettavana.

Samainen lähde on kertonut, että Nintendo aikoo pitäytyä The Legend of Zelda: Skyward Swordin graafisessa tyylissä, jonka he uskovat vetoavan kaikkein laajimpaan yleisöön. Se ei siis tule vastaamaan viime vuonna E3:ssa nähtyä demoa. Peliä työstää kaikkien aikojen suurin tiimi Nintendolla, johon kuuluu satoja ihmisiä. Siitä on myös tulossa Nintendon kallein peli, joka nostaa nämä Rockstarin tasolla.

Sijoituksen toivotaan poikivan kaikkein suurimman Zelda-pelin tähän mennessä, ja sen luolastot tulevat olemaan paljon aiempaa laajempia. Jotkut niistä vaativat useita tunteja läpäisyyn. Siihen ei näillä näkymin julkaista verkkomoninpeliä, mutta siinä tulee olemaan joitain verkko-ominaisuuksia. Lisäksi se tietysti tukee Wii U:n erityisominaisuuksia useilla tavoilla.

Vuotajan mukaan Nintendon tavoitteet ovat siis todella korkealla, ja yhtiö pyrkii suoranaiseen pelivallankumoukseen tällä Zeldalla. Siitä toivotaan myös varmasti jonkinlaista tulevaa myyntipiikkiä Wii U:lle.

9.6.2012

- Kotisivut siirtyvät elokuun - syyskuun tienoilla toiselle palvelimelle. Tiedotan siitä sit tarkemmin, kun tiedän enemmän siitä ja mahdollisen osoitteen.

- Sivut on vielä aika alkuvaiheessa, päivitän sivuja sitä mukaa, kun kiireiltä kerkiän.

1.7.2012

- Muutama kappale löytyy vielä Wii: The Legend of Zelda: Skyward Sword - Limited Edition Pack - Sis. Kultainen ohjain! MiGame verkkokaupasta hintaan 84€ + mahdolliset postikulut,  Konsolinet kaupasta hintaan 79€ + mahdolliset postikulut.

4.7.2012

- Muutama kappale löytyy vielä Nintendo 3DS Console - Legend of Zelda 25th Anniversary Limited Edition Black (EU) /3DS  CoolShop verkkokaupasta hintaan 215€ + mahdolliset postikulut.

 

 

Zeldalandia

Sivut päivitetty 16.8.2023

Kävijälaskuri Counters with Stats

© copyrigh 2012-2023 Kaitsu